måndag 13 juli 2009

Matblogg

Att matblogga är en bisarr trend. Och som vanligt så häcklar jag och för löje över de som ägnar sej åt det nya och trendiga, för att sedan börja med det själv.

Omelett i glasslåda

Ingredienser:

4 ägg
Mjölk, en skvätt för varje ägg
Skinka, rätt mycket
Riven ost, mycket naturligtvis
Salt, en nypa
Peppar, valfri mängd, dock mycket
Sambal Badjak, minst två knivsuddar

Tillagning:

Rör ihop allt i en glasslåda



Varför knivsuddar av Sambal Badjak, går det inte likabra med skedar?
Nej

Stek på 11an nån minut, sedan låg värme. Gör något vettigt medans omeletten blir klar, stå inte bara och glo som ett fån på stekpannan.


Här är det viktigt med lock, så att omeletten får värme ovanifrån och inte blir torr som fan.

Sen äter du allt själv med ketchup
Ätern karln vid datorn frågar du dej? Ja, jag matbloggar ju för bövelen!
Vad ska jag göra med glasslådan? Diska den eller ställ den någonstans bara.

Medans du äter håller du käft och lyssnar på:
http://open.spotify.com/track/0NBI2g0trgDvJJadJISTXL

Smaklig spis!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar